The Sedan Vault gaat multimediaal

Een jaar na de release van Vanguard zorgt The Sedan Vault voor een multimediastaartje voor de tweede plaat. Vanguard, de e-novel valt tegelijk te bewonderen in Cinema Zed en op de website van The Sedan Vault.

In Vanguard, de e-novel worden in animatievorm tien hoofdstukken gepresenteerd, die gebaseerd zijn op nooit eerder verschenen lyrics. De e-novel zal op vrijdag 16 april in het STUK gepresenteerd worden als onderdeel van Support Your Local Scene. Die avond worden drie voorstellingen vertoond in Cinema Zed. Daarbij zal The Sedan Vault ter plaatse zelf voor de soundtrack zorgen. Tegelijk gaat de e-novel online op de website van de band. Cinema meets internet meets electronic noise, zoals de band het zelf stelt.

Bekijk hier alvast de trailer:

De e-novel Vanguard & live soundtrack van The Sedan Vault, op vrijdag 16 april om 20u15, 21u00 en 21u45 in Cinema Zed.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 5 =