Gotan Project :: 13 oktober 2006, AB

Gotan Project, 13 oktober 2006, AB

Met twee uitverkochte optredens in de Ancienne Belgique bewijst Gotan Project dat het naast zijn wereldwijd goede platenverkoop ook in België goed scoort met hun elektronische versie van de tango. Live vormen strakke, witte podiumelementen en een reuzachtig projectiescherm het decor waarin het tiental statig maar krachtig zijn muziek op het publiek overzet. De sfeerbeelden sloten mooi aan bij de minitieus georchestreerde overweldigend-bevreemdende soundscapes, die bij de aanzet echter wat te beredeneerd overkwamen. Naar het einde toe krijgen zowel zaal- als podiumbevolking er duidelijk meer zin in, en wordt het elektronische achtergrondritme wat opgevoerd. We worden zelfs vergast op een naadloze inlassing van het baslijntje uit Michael Jackson’s "Billy Jean" en tijdens een tweede bisronde — het publiek krijgt er niet genoeg van — wordt zelfs Abba’s "Money, Money, Money" speels de tango aangeleerd.

In The CameraEye van onze Man: zangeres Cristina Vilallonga overziet de dansende massa in de AB

http://www.gotanproject.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 2 =