Low :: 29 juli 2006, Rivierenhof

Low, 29 juli 2006, Openlucht Theater Rivierenhof

In mei 2005 viel er een nieuwe steen in de kikkerpoel. De gemengde reacties op Lows The Great Destroyer waren getemperd en het album aanvaard toen een nieuw en veel pijnlijker bericht de fans bereikte. Alan Sparhawk zag het niet meer zitten. In een erg open en persoonlijk bericht gaf hij toe dat de mentale druk hem te veel geworden was en dat touren voorlopig geen optie was. Met een milde zelfspot erkende hij dat zijn leven in vergelijking dat van vele anderen gemakkelijk was en dat men hem een zekere “assholeness” toeschrijven kon. Dat was toen en dit is nu. Zaterdag stond het trio — uitgebreid met een extra keyboardspeler en een violiste — in het sprookjesachtige Rivierenhof in Deurne. Waarom Sparhawk een tijdje verdween, is niet langer belangrijk: Low staat er opnieuw, en sterker dan ooit.

In The CameraEye van onze man: Een herstelde Alan Sparhawk die samen met drumster Mimi Parker duidelijk opnieuw met plezier stond te musiceren.

www.chairkickers.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − negen =