Samowar :: Splinter

Het heeft haar verdomd veel tijd gekost, maar eindelijk is Leen Diependaele er klaar voor. Met “Splinter” wordt dan toch een debuutplaat aangekondigd voor Samowar. En afgaand op deze eerste single ziet dat er even verdomd goed uit.

Samowar, da’s laagjes elektronica, eigenzinnige beats, maar vooral: de stem van Leen Diependaele. Wat de Antwerpse uit haar pedaaltjes haalt dient immers maar één ding, en dat is haar zang. En zo is het ook in het nieuwe “Splinter”, het eerste teken van leven sinds de succulente Samowar-EP uit 2014. Het is dat straffe instrument dat alle aandacht naar zich toetrekt, van bij de a capella intro tot het die even uitgepuurde laatste noot. Natuurlijk is die diepe beat ook niet slecht, en wat Stijn Cole en Andrew Claes van Stuff. ergens diep in de mix uitvoeren mag er ook zijn. Maar het is die stem. Geloof ons nu maar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 1 =