Fortress :: Need Your Love

De muzieksector mocht zich het laatste half jaar dan wel in een soort coma bevinden, achter de schermen lag het werk niet helemaal stil. Terwijl u rustig Netflix leegbingede bij gebrek aan concerten, stak Fortress de pompende clubtrack “Need Your Love” in elkaar – en dat over de gesloten landsgrenzen heen.

Want Fortress, da’s nog altijd twee derde België en één derde Nederland. Toen de grenzen dus op slot gingen om het Venijnige Virus (Deze is gratis voor jou, Paul Geerts) buiten te houden, stonden ook Hanne Torfs en Anke Verslype van de ene kant te kijken naar Ruben den Brok aan de andere. En wat doet een mens dan? Wat iedereen anders deed in die Miserabele Maanden (Willy Vandersteen, deze is voor jou): Skypen, Zoomen en Teamsen dat het een lieve lust was.

Wat bleek? Ook zo krijg je een lekkere dansbeat geprogrammeerd, voorzien van drums en een zanglijn die ergens in Torfs een stiekeme Gloria Gaynor doet vermoeden. Dat het dus om te dansen is en onwillekeurig al eens doet denken aan de laatste Jessie Ware, die ook al zo hard snakte naar de dansvloer.

En dan moet het echt goeie nieuws nog komen. Na jaren teasen en uitstellen, staat nu dan eindelijk een debuut-EP op stapel. Volgende keer dat we u bijpraten over Torfs en co zal het dus in de recensie-sectie zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 + 1 =