Gent Jazz pakt uit met Kate Tempest en Nils Frahm

Na de levende legendes Sting (uitverkocht) en Van Morrison, krijgt Gent Jazz deze zomer ook twee net iets jongere, maar geenszins minder opmerkelijke headliners: Kate Tempest (17/7) en Nils Frahm (18/7).

De eerste bracht vorig jaar met het album The Book of Traps and Lessons haar zoveelste uppercut op rij uit, waardoor ze haar titel als de belangrijkste rappoëet van haar generatie veilig stelde. De tweede hoeft zijn pink nog maar over de toets van een piano te laten glijden of er komt al een compositie uit die even ingenieus als verleidelijk is.

Gent Jazz vindt dit jaar plaats van 8 tot 18 juli. Werden eerder reeds bevestigd: Van Morrison, Marc Cohn & The Blind Boys of Alabama, Compro Oro, Sting, Novastar (solo) en Stef Kamil Carlens. Alle info: www.gentjazz.com.

recent

Shôgun – Seizoen 1

Het wil het Game Of Thrones van Disney+ worden,...

Justice

9 juni 2024Best Kept Secret, Hilvarenbeek

PJ Harvey

9 juni 2024Best Kept Secret, Hilvarenbeek

Gurriers

9 juni 2024Best Kept Secret, Hilvarenbeek

Tamino

9 juni 2024Best Kept Secret, Hilvarenbeek

verwant

Van Morrison

5 juli 2023Koninklijk Circus, Brussel

Sting

17 oktober 2022Vorst Nationaal, Brussel

Sting

13 juli 2022Gent Jazz

Van Morrison

10 juli 2022Gent Jazz

Novastar

12 juni 2022Best Kept Secret, Hilvarenbeek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in