40 Namen erbij voor Best Kept Secret

Bekijk Berichten

Incoming: maar liefst 40 nieuwe artiesten op de line-up van Best Kept Secret. Wat dacht je van The Raconteurs? Of de duistere klanken van Whispering Sons. De vooruitstrevende elektronica van SOPHIE en de maker van de dansvloerkraker van de afgelopen tijd Krystal Klear? De ambient afternoon op zondag met Kate NV, Torus, Fenna Fiction en Haron? En, veel speculatie online over of ze naar Nederland zouden komen, vandaag maakt Best Kept Secret ze officieel bekend: Spiritualized!

Dit is de lijst met nieuwe bevestigingen:

Death Grips – The Raconteurs – SOPHIE – Spiritualized – Georgia Anne Muldrow – Krystal Klear – Toro y Moi – Wooden Shjips – Amy Root – Angie McMahon – Bbymutha – Blue Lab Beats – Bountyhunter – David Vunk – Denzel Himself – Ditz – Elias Mazian – Fenna Fiction – Fornet – Gotu Jim – Haron – Helena Deland – Kate NV – Lewsberg – LIFE – mad miran – Mike Rogers (dj-set) – Niels Broos – The Nude Party – Paula Tape – Personal Trainer – Puce Mary – Selma Judith – Sports Team – St. Paul – Tala Drum Corps – Torus – Varg (live) – Wallows – Whispering Sons.

Best Kept Secret vindt plaats van 31 mei t/m 2 juni in Hilvarenbeek (NL) met o.a. Kraftwerk, Bon Iver, Interpol, Mac DeMarco, Christine And The Queens, Charlotte Gainsbourg, Primal Scream, Guided By Voices, Kurt Vile & The Violators en Cigarettes After Sex. Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

http://www.bestkeptsecret.nl

recent

Peter de Wit :: Doodleuk

Dood moeten we allemaal en toch lopen we indien...

Bridgerton – Seizoen 3 (Afl 1-4)

Wie wil, kan opnieuw zijn dagelijkse beslommeringen vergeten en...

Mdou Moctar :: Funeral For Justice

Mdou Moctar is boos. Er is niet alleen de titel...

Furiosa: A Mad Max Saga

In 1979 draaide George Miller – een spoedarts die...

Hit Man

De films van de Amerikaanse independent-regisseur Richard Linklater worden...

verwant

Eindejaarslijstje 2019 van Kathy Van Peteghem

2019: een jaar waarin het hoofd niet altijd naar...

The Raconteurs :: Help Us Stranger

Zeggen dat er naar het derde album van The...

Best Kept Secret 2019 :: Band zkt. zanger

Fuck 21 juni, de zomer begint nú. Best Kept...

Eerste soloalbum Jack White

Nu The White Stripes er officieel mee gestopt zijn...

Jack White vraagt patent aan voor Triple Decker Record

Naam: Jack White. Beroep: muzikant, songsmid, producer, platenbaas, workaholic...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in