40 Namen erbij voor Best Kept Secret

Incoming: maar liefst 40 nieuwe artiesten op de line-up van Best Kept Secret. Wat dacht je van The Raconteurs? Of de duistere klanken van Whispering Sons. De vooruitstrevende elektronica van SOPHIE en de maker van de dansvloerkraker van de afgelopen tijd Krystal Klear? De ambient afternoon op zondag met Kate NV, Torus, Fenna Fiction en Haron? En, veel speculatie online over of ze naar Nederland zouden komen, vandaag maakt Best Kept Secret ze officieel bekend: Spiritualized!

Dit is de lijst met nieuwe bevestigingen:

Death Grips – The Raconteurs – SOPHIE – Spiritualized – Georgia Anne Muldrow – Krystal Klear – Toro y Moi – Wooden Shjips – Amy Root – Angie McMahon – Bbymutha – Blue Lab Beats – Bountyhunter – David Vunk – Denzel Himself – Ditz – Elias Mazian – Fenna Fiction – Fornet – Gotu Jim – Haron – Helena Deland – Kate NV – Lewsberg – LIFE – mad miran – Mike Rogers (dj-set) – Niels Broos – The Nude Party – Paula Tape – Personal Trainer – Puce Mary – Selma Judith – Sports Team – St. Paul – Tala Drum Corps – Torus – Varg (live) – Wallows – Whispering Sons.

Best Kept Secret vindt plaats van 31 mei t/m 2 juni in Hilvarenbeek (NL) met o.a. Kraftwerk, Bon Iver, Interpol, Mac DeMarco, Christine And The Queens, Charlotte Gainsbourg, Primal Scream, Guided By Voices, Kurt Vile & The Violators en Cigarettes After Sex. Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven + zeven =