Affiche Werchter Boutique compleet

Op zaterdag 8 juni viert Werchter Boutique het beste van de moderne pop- en rockmuziek. Het dagfestival, dat in het Festivalpark plaatsvindt, heeft voor de komende editie flink wat feestvarkens gestrikt en vervolledigt vandaag zijn affiche met Triggerfinger & guests, The Pretenders, Arsenal en Novastar.

Headliner Fleetwood Mac bestaat 50 jaar. Snow Patrol viert zijn 25ste verjaardag. En ook voor Triggerfinger, dat vandaag aan de line-up wordt toegevoegd, is 2019 een bijzonder jaar. Het trio bestaat 20 jaar en dat wordt gevierd met bijzondere jubileumconcerten. Zo ook op Werchter Boutique waar Fenne Kuppens (Whispering Sons) en Henny Vrienten (Doe Maar, Vreemde Kostgangers, …) alvast op de eregastenlijst van Triggerfinger staan.

Ook nieuw op de affiche: The Pretenders. De band van Chrissie Hynde is het prototype van een hitgevoelige rockband. Denk aan ‘Brass In Pocket’, ‘Kid’, ‘Back On The Chain Gang’, ’Don’t Get Me Wrong’, ’I’ll Stand By You’ en ‘2000 Miles’. Werchter en The Pretenders hebben een bijzondere band. Dat is niet anders voor Arsenal. De groep behoort al jaren tot de vaste waarden van Rock Werchter. Arsenal is een kosmopolitische dansmachine. Bezielers John Roan en Hendrik Willemyns zoeken hun inspiratie in alle windrichtingen. Als het maar exotisch is en swingt. De live-reputatie van Arsenal is inmiddels legendarisch.

Novastar, al een kleine kwarteeuw één van de succesrijkste Belgische artiesten, opent Werchter Boutique. In 2018 stond Joost Zweegers met zijn band tijdens Rock Werchter op het hoofdpodium te blinken. Hij doet dat graag over op Werchter Boutique 2019.

Werchter Boutique vindt plaats op zaterdag 8 juni in Werchter. Info en tickets: www.werchterboutique.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

acht + 20 =