Pete Doherty & The Puta Madres :: Who’s Been Having You Over

Ah, Pete Doherty. Moest u ons vragen hem als een dier te omschrijven, dan als een kat: hoogst aaibaar doch met scherpe klauwen en een sterk eigen willetje.

En vooral: met negen levens. Doherty – het zorgenkind van een gehele natie – leek immers lang geleden al ten dode opgeschreven. Maar kijk: de Libertines-frontman heeft met The Puta Madres alweer een nieuwe band rond zich weten te verzamelen en komt eind april met een kraakvers album op de proppen. Een voorsmaakje krijgt u nu al. En wat voor één! Met “Who’s Been Having You Over?” – een song die het midden houdt tussen David Bowie’s “Ashes To Ashes” en het beste van The Velvet Underground – toont Doherty dat hij nog maar eens op zijn pootjes is terechtgekomen. Miauw!

Peter Doherty & The Puta Madres komt uit op 26 april.

U ziet de clip hier terwijl wij uitzoeken hoe we opnieuw YouTube kunnen embedden

[[]]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

15 − 11 =