Dour lost 26 nieuwe namen

Dour Festival laat stelselmatig enkele nieuwe namen los en nadert daarmee stilaan 50% van de line-up. De jongste lichting namen bestaat uit o.a. Parov Stelar, Apparat, Fontaines D.C., The Internet en Le Motel.

De Canadees Rezz, de leider van de Bass Music neemt voor het eerst de hoofdrol in de Red Bull Elektropedia Balzaal. Zaterdag voegt Dour Festival SaSaSaS toe, een waar guerrillaleger die de drum’n’bass-jungle in de UK in lichterlaaie zet. In ‘la Petite Maison dans la Prairie’ brengt Apparat een heuse live-show. De Berlijnse solo-producer en dancefloor killer zal voor het eerst optreden op Dour net zoals de Californische genieën The Internet, die behoren tot de meest opwindende hiphopartiesten van het laatste decennium.

Voor degenen die nood hebben aan gitaren, voegt de organisatie Fontaines D.C. toe, een van de meest belovende figuren in de Ierse scene, de begaafde Gus Dapperton uit New York, Jimothy ook gekend als het vlijmscherpe mes uit de rap scene van Camden, de gouden R&B van Ama Lou, de glinsterende en luide Hot Snakes, de pop van Boy Pablo, de geweldig wilde en kwade post punk van de Viagra Boys en het project Namdose, die het trio uit Brussel BRNS samenbrengt met het Franse duo Ropoporose.

Verder ook bevestigd: Habibi Funk, Aural, Alfa Mist, Fatima, Le Motel, Denis Sulta, Le Fraîcheur, Nu Guinea, Deen Abdelwahed, dj Marcelle, dj Seinfeld, Project Pablo en Dj 박혜진 park hye jin.

Dour Festival vindt plaats van 11 t/m 15 julI. Alle info: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijftien − zeven =