Absolutely Free Festival strikt internationale toppers

Absolutely Free Festival voegt vandaag zeven lekkere namen toe aan zijn programma. Met Sun Kil Moon en Algiers strikt het internationale toppers voor zaterdag 4 augustus. Verder tekenen onder andere ook Dijf Sanders, Eppo Janssen en Public Psyche present.

Eerder werden onder meer Gruppo Di Pawlowski en Omni (US) al bekendgemaakt en nu komen daar internationale toppers Sun Kil Moon (US) en Algiers (US, met ex-Bloc Party-drummer Matt Tong) bij voor zaterdag 4 augustus. Sun Kil Moon, de band rond singer-songwriter Mark Kozelek komt zelfs voor een exclusieve festivalshow naar Genk. Daarnaast vervoegen nationale parels Dijf Sanders en Public Psyche de affiche. En AFF zou AFF niet zijn, mocht het geen ruwe, te ontdekken parels aanbieden in de vorm van Youff en Peuk. Ten slotte komt DJ Eppo Janssen terug om het festival af te sluiten met zijn heerlijk dwarse kijk op zes decennia pop- en rockmuziek.

Absolutely Free Festival vindt plaats op 3 en 4 augustus op de terreinen aan C-Mine in Winterslag (Genk). Alle info: www.absolutelyfree.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × 2 =