Affiche TW Classic compleet met Richard Ashcroft en BLØF

De affiche van TW Classic 2018 is rond. Het dagfestival, dat op zaterdag 14 juli plaats vindt in Werchter, pakt sterk uit. Eerder werd reeds bekend gemaakt dat Editors, The National, Kraftwerk 3-D, dEUS en Nathaniel Rateliff & The Night Sweats naar TW Classic komen. Vandaag worden daar Richard Ashcroft en BLØF aan toegevoegd. En zo is de volledige affiche gekend.

Het hoofdstuk Britpop zou er zonder Richard Ashcroft anders uitzien en vooral anders klinken. Zijn solowerk moet qua finesse en zeggingskracht niet onderdoen voor zijn eerdere succesperiode met The Verve. BLØF opent TW Classic. Het viertal uit Zeeland moet zowat de succesrijkste Nederlandse popband van de afgelopen kwarteeuw zijn. BLØF heeft -dankzij Zoutelande en met de hulp van Geike Arnaert- de deur naar het zuiden gevonden.

TW Classic vindt plaats op zaterdag 14 juli in Werchter. Tickets en info: www.twclassic.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

11 − zes =