25 Nieuwe namen bij Dour Festival

Dour Festival 30 nieuwe namen toe te voegen aan de affiche. Onder meer Selah Sue, Son Lux, Hong Kong Dong, Agar Agar en Falvien Berger zijn van de partij.

Selah Sue, het paradepaardje bij uitstek die de Belgische scène vertegenwoordigd in het buitenland, komt voor de derde keer naar Dour Festival en brengt een akoestische show mee om de festivalgangers te betoveren met haar ongeëvenaarde stem.

La Petite Maison Dans La Prairie is een festivaltent gewijd aan fans van indie muziek. De laatsten om zich aan te sluiten aan deze programmatie van dit podium zijn de Amerikanen van Son Lux, gevolgd door een fantastische selectie Franse artiesten zoals Agoria, Flavien Berger, Pépite en Agar Agar, de Italiaanse Dj Tennis en het trio uit Luik, ULYSSE.

Dour zet eerst en vooral ook alternatieve en opkomende projecten in de spotlights, met nadruk op Belgische acts. Bewijs hiervan is de band in volle bloei uit Charleroi, run SOFA en andere zwart-geel-rode projecten zoals de Antwerpse Blu Samu, de revelatie van het voorjaar en de Gentse groep Hong Kong Dong.

Naar jaarlijkse gewoonte ontvangt Dour Festival natuurlijk ook artiesten afkomstig uit alle hoeken van de wereld, zoals de Canadese rapper Loud, de producer uit Berlijn met Israëlische origines, Moscoman en de Nederlandse Young Marco en Altin Gün.

Dour Festival vindt plaats van 11 t/m 15 juli. Alle info: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie + twaalf =