Buffalo Tom komt naar Cactusfestival

Cactusfestival vervolledigde enkele dagen geleden zijn programma voor zondag 15 juli. Nu krijgt ook de line-up voor vrijdag 13 juli meer kleur dankzij de komst van Buffalo Tom en Jasper Steverlinck.

Buffalo Tom heeft 25 jaar na de release van hun doorbraakalbum ‘Let Me Come Over’ een nieuwe plaat, met de voor hun doen merkwaardige titel ‘Quiet and Peace’. Een mooie gelegenheid om de groep op vrijdag 13 juli voor een exclusief concert uit Boston over te brengen naar Cactusfestival

Jasper Steverlinck leverde in de voorbije maanden met de twee singles ‘That’s Not How Dreams Are Made’ en ‘Here’s To Love’ alvast een mooi voorproefje af van z’n op 23 maart te verschijnen nieuwe plaat. Op ‘Night Prayer’ is Steverlinck eindelijk waar hij moet zijn: bij de essentie. Een bloedeerlijk album is het geworden, wat ongetwijfeld zal zorgen voor de nodige kippevelmomenten en/of occasionele krop in de keel in het Minnewaterpark.

Cactusfestival 2018 vindt plaats op 13, 14 en 15 juli in het Brugse Minnewaterpark met o.a. Nils Frahm, Triggerfinger, Sempha, Tune-Yards, Suuns, Charlotte Gainsbourg, Mogwai, Arsenal, Ryley Walker & Band, Intergalactic Lovers, Slowdive, Goldfrapp en Strand Of Oaks . Info en tickets: www.cactusfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 1 =