Suuns en Ryley Walker komen naar Cactusfestival

Langzaam maar zeker valt het programma voor de komende editie van Cactusfestival in zijn definitieve plooi. Met Suuns, Ryley Walker & Band en The Mystery Lights vervolledigen de organisatoren het programma voor zondag 15 juli.

De experimentele rockers van Suuns hebben met hun tegendraadse en meeslepende concerten een uitstekende livereputatie opgebouwd. Een exclusief concert dat je niet mag missen! Ook de Amerikaanse singer-songwriter Ryley Walker, die in één adem genoemd wordt met Nick Drake, Tim Buckley en Van Morisson, komt naar Brugge. De Amerikanen van The Mystery Lights geven met hun vettige garagerock, de aftrap op deze laatste festivaldag. Het programma voor 13 en 14 juli wordt in de komende weken nog verder aangevuld.

Cactusfestival 2018 vindt plaats op 13, 14 en 15 juli in het Brugse Minnewaterpark met o.a. Nils Frahm, Triggerfinger, Sempha, Tune-Yards, Charlotte Gainsbourg, Mogwai, Arsenal, Intergalactic Lovers, Slowdive, Goldfrapp en Strand Of Oaks . Info en tickets: www.cactusfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een + twintig =