Genk On Stage pakt uit met Marky Ramone’s Blitzkrieg, Gogol Bordello en Het Zesde Metaal

Het gratis stadsfestival Genk On Stage vult zijn affiche aan met een dikke handvol nieuwe namen. Onder meer Marky Ramone’s Blitzkrieg, Gogol Bordello, Het Zesde Metaal en Tout Va Bien vullen de line-up aan.

Genk On Stage kondigt de komst van de legendarische punkrocker Marky Ramone op vrijdagavond aan. De gypsy punkers van Gogol Bordello vullen de line-up op vrijdag aan. Op zaterdag ontvangt de Main Stage de West-Vlaamse poëten van Het Zesde Metaal. Factor J wist dan weer Tout Va Bien, Brusselse raptalenten Roméo Elvis x Le Motel en Zwangere Guy en de rockers van DVKES te strikken. Nieuwe namen voor het festival worden gelost in de loop van april.

Genk on stage vindt dit jaar plaats op 23, 24 en 25 juni. Alle info: www.genkonstage.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen − zeven =