Netsky, The Vaccines en meer voor Dour Festival

De magische momenten van woensdagavond vorig jaar gaven de organisatoren van Dour Festival erg veel zin om dit in 2016 te herhalen: Dour zal weer 5 dagen bomvol muziek zitten, van woensdag tot maandagochtend. Om het vuur vanaf de eerste dag aan de lont te steken, hebben ze een programma uitgekiend dat een mooie mengelmoes van alle soorten muziek, sfeer en emoties biedt.

Hij was er al bij toen hij startte in 2010 en 2011, maar nu komt Netsky weer door de grote poort binnen, ditmaal als headliner. Drum’n’bass-hitmachine, deze Antwerpenaar, deze zomer exclusief op Belgische bodem, helemaal live.

Rockers mogen zich dan weer verheugen op de komst van The Vaccines. Salut C’est Cool brengt een absurde en knotsgekke show terwijl Baloji met zijn show de diversiteit waarvoor deze avond symbool staat, dan weer belichaamt. La Colonie De Vacances is eveneens van de partij.

Tickets voor dit woensdagprogramma zijn vanaf nu te koop en kosten 50 EUR. Deze avond zit ook inbegrepen in een combi-ticket voor het festival.

Dour Festival vindt plaats van 13 t/m 17 juli. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 − een =