Best Kept Secret pakt opnieuw stevig uit

Best Kept Secret laat opnieuw in zijn kaarten kijken en presenteert niet minder dan 32 nieuwe namen. En dat zijn niet de minste, of wat te denken van Jamie XX, Christine And The Queens, Band Of Horses, Dinosaur Jr. en Low?

Best Kept Secret spaart kosten noch moeite om een fijn en gevarieerd muzikaal programma voor te schotelen. De nieuwe lijst bevestigen gaat als volgt:

Ásgeir, BADBADNOTGOOD, Band Of Horses, Beach Slang, Beaty Heart, Blossoms, Bob Moses, Bombino, C Duncan, Christine And The Queens, Danny L Harle, Dinosaur Jr., Ezra Furman, Glass Animals, Ho99o9, Israel Nash, Jamie XX, Julien Baker, Koreless, Low, Moon Duo, Oneohtrix Point Never, Petite Meller, Rat Boy, Ryley Walker, Sevdaliza, Sleaford Mods, Slow Magic, The Japanese House, The Slow Show, Wild Nothing, Wolf Parade.

De dagindeling vind je terug op de officiële website van het festival. En dat kan handig zijn vermits zaterdag 6 februari om 11u00 de ticketverkoop van start gaat.

Best Kept Secret vindt plaats van 17, 18 en 19 juni in Hilvarenbeek (NL) met o.a. Beck, Editors, Wilco, Beach House, Explosions In The Sky, Yeasayer, VANT, Alice On The Roof en vele anderen. Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 + tien =