Charles Bradley en meer voor Cactusfestival

Cactusfestival schrijft met Black Box Revelation, Charles Bradley, Goat, Daniel Norgren en Oddissee opnieuw enkele klinkende namen bij op zijn affiche.

De vuile mix van garagerock en sexy gestripte blues van Black Box Revelation weerklinkt op vrijdag 8 juli doorheen het Brugse Minnewaterpark. Screaming eagle of sixties soul Charles Bradley en Daniel Norgren (exclusief concert) met zijn mix van roots, Americana, blues, country en southern soul maken beiden hun opwachting op zaterdag 9 juli. De bedwelmende psychrock van de Zweedse cultband Goat knalt op zondag 10 juli door de speakers. Nog die dag op het podium: Oddisee & Good Compny.

Cactusfestival 2016 vindt plaats op 8, 9 en 10 juli in het Brugse Minnewaterpark met verder ook Damien Rice, Wilco, Gregory Porter, Air en Kurt Vile & The Violators. Info en tickets: www.cactusfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijftien − zes =