Feest In Het Park stopt ermee

Het Oudenaardense zomerfestival Feest In Het Park houdt het na 20 edities voor bekeken. De editie van vorige jaar was meteen ook de allerlaatste.

De organisatie achter het festival zegt in een mededeling diverse redenen te hebben om het festival stop te zetten. “Twintig jaar opboksen tegen een toenemende nood aan professionalisering, een alsmaar stijgende organisatiekost en een drastisch gewijzigd festivallandschap hebben hun tol geëist in de enthousiaste vrijwilligersorganisatie achter Feest in het Park. De kern achter de organisatie van Feest in het Park heeft daarom besloten dat Feest in het Park zoals we het al die jaren gekend hebben verdwijnt.”

Doorheen de jaren verschenen diverse topacts op de Bühne in Oudenaarde. Zo mocht Feest In Het Park onder meer Sonic Youth, The Dandy Warhols, dEUS, Lamb, Groove Armada en Aloe Blacc verwelkomen.

Of er al dan niet een vervolg komt op de festiviteiten, is niet zeker. De organisatie denkt na over een alternatief in de toekomst maar voor komende zomer staat alvast niets in de steigers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 4 =