Marktrock wijkt uit naar Aalst

Marktrock wordt volgend jaar op drie verschillende locaties georganiseerd. Zoals de traditie het voorschrijft, gebeurt dat in het weekend voorafgaand aan 15 augustus. Stad Aalst en organisator LIVE Entertainment kondigen met trots de geboorte aan van Marktrock Aalst.

Op het programma op zondag 14 augustus 2016 staan Bandits, Urbanus & De Fanfaar, Natalia, Bart Peeters en Milk Inc. Met deze line-up wil Marktrock Aalst zich meteen dopen tot hét familiefestival van deze zomer. Het moet een bruisend familiegebeuren worden waar de muziek en de beleving centraal staan. Dat doet de organisatie onder meer met twee nieuwe initiatieven. Naast de gewone festivaltickets zullen er ook tickets voor zitplaatsen beschikbaar zijn. Wie het festivalgevoel in alle comfort wilt meemaken, kan zijn eigen plekje reserveren op de tribune. Zo krijgt Marktrock Aalst een beetje het Sportpaleis-gevoel in openlucht. Daarnaast zijn op maandag 15 augustus 2016 de allerkleinste ‘rockers’ aan de beurt, want dan wordt Marktrock Aalst omgetoverd tot ‘Marktrock for kids’. Een niet te missen ‘Studio 100’-feest naar aanleiding van de verjaardag van Mega Mindy. Jong en oud kunnen straks meezingen en dansen op met de hits van K3, Mega Mindy en Piet Piraat.

Alle info: www.marktrock.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 + 12 =