Air sluit 35ste Cactusfestival af

Vier jaar na hun laatste concert, kondigt Air een comebacktournee aan langs een uiterst select aantal festivals waaronder Cactusfestival! Het Franse duo sluit Cactusfestival af op zondag 10 juli.

‘Sexy Boy’, ‘Cherry Blossom Girl’, ‘Playground Love’, ‘Kelly Watch The Stars’, ‘All I Need’ … Nicolas Godin en Jean-Benoît Dunckel braken internationaal door met hun tweede album ‘Moon Safari’ en sindsdien schoot het Franse duo Air goed raak met haast elke plaat die ze uit hun vintage synths toverden. De Engelse zoekterm voor ‘lucht’ kreeg er meteen een te duchten concurrent op Google bij. Hun zweverige geluid is zacht, jazzy, dansbaar én een gedroomde afsluiter voor Cactusfestival op zondag!

Cactusfestival 2016 vindt plaats op 8, 9 en 10 juli in het Brugse Minnewaterpark met verder ook Damien Rice, Wilco, Gregory Porter en Kurt Vile & The Violators. Info en tickets: www.cactusfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

12 + vijf =