Best Kept Secret zet de toon voor nieuwe festivalzomer

Best Kept Secret heeft hard gewerkt aan het programma voor de komende editie en kondigt oprecht trots zijn eerste 13 van ongeveer 100 acts aan. Of wat dacht je van Beck, Editors, Wilco, Beach House en Explosions In The Sky?

Nieuwe muziek, de bosrijke omgeving en lekker eten bij meer dan vijftig foodtrucks vormen al drie jaar de ruggegraat van Best Kept Secret. Met tijdelijke pop-up podia, akoestische sessies in het bos en meer verrassingen onderstreept de festivalorganisatiehet Secret in Best Kept. Gooi je vlees op de BBQ’s, spring op het podium bij de indie-karaoke of leg je favoriete platen op bij een mini-rave op het strand: BKS bouwtde boel op, jullie breken de tent af!

Al enkele jaren weet BKS aangenaam te verrassen. Ook zijn programmatie springt telkens weer in het oog en dat is dit jaar niet anders dankzij klinkende en te ontdekken namen zoals Beck, Editors, Wilco, Beach House, Caribou, Unknown Mortal Orchestra, Two Door Cinema Club, Half Moon Run, Yeasayer, Bloc Party, Destroyer, Yelawolf en Explosions In The Sky!

De voorverkoop start aanstaande zaterdag 19 december 2015 om 11:00 uur. De ticketprijzen blijven gelijk. Weekendtickets kosten €147,50, inclusief toegang tot de camping. Dagtickets kosten €69 en gaan februari 2016 in de verkoop (alle prijzen excl. servicekosten).

Best Kept Secret vindt plaats van 17, 18 en 19 juni in Hilvarenbeek (NL). Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 − vijf =