Beluister een nieuwe nummer van Celestial Wolves

Celestial Wolves brengt op 5 december zijn tweede plaat Illusive Landscape Of Expression uit. Daarvan stellen de Oost-Vlaamse post-rockers nu een nummer exclusief op enola voor: “Re-entry”

Illusive Landschape Of Expression is de opvolger van het in 2013 verschenen ijzersterke Wood for Wood. “Met een nieuwe gitarist aan boord hebben we besloten om zwaardere muziek te spelen, beïnvloed door onder meer post-metal en stoner”, klinkt het bij de band. “Maar we blijven trouw aan ons motto: Instrumentaal. Melodisch. Dynamisch. Krachtig”, gaat het verder.

Celestial Wolves werd gevormd in 2011 en bracht in 2012 al een EP een eigen beheer uit. Wood For Wood verscheen in het voorjaar van 2013 via Dunk!records, het label van het gelijknamige festival in Zottegem. Nadien speelde het energieke vijftal tientallen optredens in Vlaanderen, maar ook in Engeland en Schotland. Zo deelde Celestial Wolves in Londen het podium met Sleepmakeswaves. Vorig jaar werden ze nog geselecteerd voor de talent van het jaar-award van Cutting Edge.

Celestial Wolves trekt eerst voor een korte tournee door Europa. Op 5 december wordt de nieuwe plaat voorgesteld in Cirque Mystique in Aalst. Op 11 december staat de band in Plan B in Munsterbilzen, een dagje later zakt Celestial Wolves af naar café Gonzo in Ninove.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 − elf =