Iron Maiden sluit Graspop af

Iron Maiden zal de komende editie van Graspop Metal Meeting afsluiten. De legendarische heavy metalband zal met zijn eigen 747-400 Jumbo Jet Ed Force Once naar Dessel vliegen in het licht van hun The Book of Souls World Tour. De ticketverkoop start op 15 oktober.

Meer dan 90 miljoen albums zijn al over de toonbank gegaan sinds Iron Maiden in 1975 boven het doopvont werd gehouden. Sindsdien vullen ze moeiteloos arena’s en stadions, waar miljoenen fans de alombekende hits “The Number of the Beast”, “Fear Of The Dark” en “The Trooper” uit volle borst meezingen. Elke zichzelf respecterende metalfan weet dat deze Britse band nadrukkelijk z’n stempel heeft gedrukt op het genre en met zeven Graspop shows op hun actief staat hun populariteit in België buiten kijf. Begin september kwam hun splinternieuwe album “The Book of Souls” bij de release in België en in meer dan 40 andere landen binnen op nummer 1.

Graspop Metal Meeting vindt plaats op 17, 18 en 19 juni 2016 en kondigde eerder Black Sabbath al aan. Alle info: www.graspop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie + 8 =