Busta Rhymes vervolledigt line-up Couleur Café

Met Busta Rhymes als klap op de vuurpijl, is de affiche voor de 3 dagen nu volledig ingevuld. De line-up bestaat uit bijna evenveel genres als artiesten (66!) maar legt dit jaar zeker de reggae- en hiphopfans in de watten.

De komst van Busta Rhymes is een absoluut unicum: op één AB-concert in 2006 en twee showcases in 2010 na, gaf de iconische New Yorker geen optredens meer in ons land. Misschien is dit Couleur Café-concert op zaterdag 4 juli uw enige kans om “the fastest rapper in the world” live aan het werk te zien.

Bovendien kwamen er recent 16 nieuwe namen bij op de affiche, waaronder een nieuwe be.focus. We hadden het eerder al over deze be.focus-selectie, rijzende sterren uit eigen land die Couleur Café absoluut aan eigen publiek wil voorstellen. De 8 reeds aangekondigde groepen – AKS, Fùgù Mango meets Binti, GLÜ, La Smala, L’Or du Commun & Roméo Elvis, Pucho Diaz, STIKSTOF en STUFF. – krijgen er een toemaatje bovenop met raptroubadour Tourist LeMC. De Antwerpse revelatie is een verrijking voor de goedgevulde hiphop line-up en komt op zaterdag 4 juli zijn album ‘En Route’ voorstellen.

Couleur Café vindt plaats van 3 t/m 5 juli in Tour & Taxis te Brussel met o.a. Groundation, Israel Vibration, Wyclef Jean, Tarrus Riley, Collie Buddz, Milky Chance, Wu-Tang Clan, Caravan Palace, Cypress Hill, Xavier Rudd and The United Nations en Buraka Som Sistema. Alle info: www.couleurcafe.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

11 + elf =