Cactusfestival heeft huiswerk klaar

Cactusfestival probeert het publiek elk jaar opnieuw te verrassen met een divers én avontuurlijk muzikaal parcours. Met de komst van Champs (UK), School Is Cool (B) en Jungle By Night (NL) gaat het festival ook verder op die weg én is de affiche van het 33ste Cactusfestival compleet.

Een tevreden programmator Patrick Keersebilck: “Deze editie kondigt zich echt wel aan als een modelvisitekaartje waarvoor Cactusfestival wil staan: een eigenzinnige programmering over de grenzen van genres en smaken heen, in een sfeervolle én kleinschalige omgeving op mensenmaat.”

Cactusfestival vindt plaats van 12 t/m 14 juli met o.a. Massive Attack, Mark Lanegan Band, Caribou, Conor Oberst & Dawes, Afghan Whigs, Mogwai, Banks, Admiral Freebee, Selah Sue, Jamie Woon en Intergalactic Lovers. Info en tickets: www.cactusfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee + zestien =