Modestep, Tarrus Riley en meer voor Couleur Café

Reggae- en dubliefhebbers kunnen met een grote glimlach het paasweekend intrekken. Heet van de naald: Tarrus Riley, Amerikaanse Jamaïcaan en toekomst van de roots reggae, komt vrijdag 3 juli naar Couleur Café. Ook zijn jongere Franse collega Naâman kan al enkele jaren op heel wat bijval rekenen en komt zondag 5 juli onze harten veroveren.

Voor wie het allemaal wat harder mag, heeft Couleur Café op zaterdag 4 juli de explosieve en live dubstep & rock cocktail van Modestep geprogrammeerd. Voor het betere danswerk moeten we dan weer bij Branko zijn, een echte DJ’s DJ, iemand die de plaatjes ontdekt nog voor ze op de radio zijn. Als draaitafel king van Buraka Som Sistema moet ook niemand hem leren hoe je een feestje bouwt.

Eind april kondigt het Brusselse festival meer nieuwe namen aan.

Couleur Café vindt plaats van 3 t/m 5 juli in Tour & Taxis te Brussel en programmeerde de voorbije weken reeds acts zoals Wu-Tang Clan, The Magician, Arsenal, Shantel & Bucovina Club Orkestar, Caravan Palace, Super Discount 3 (live), Starflam, Collie Buddz, Cypress Hill, Milky Chance en Xavier Rudd & The United Nations. Alle info: www.couleurcafe.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 + 16 =