Ms. Lauryn Hill naar Dour Festival

Lauryn Hill, misschien wel de meest mythische stem van de Amerikaanse hiphop, komt dit jaar naar Dour Festival.

Pionier van de Amerikaanse hiphop, Lauryn Hill, integreerde al snel soul-, reggae- en R&B-sounds in haar grooves. Nadat ze haar carrière begon als lid van Fugees, ontketende ze haar solo-carrière met het met een Emmy Award voor beste album beloonde “The Miseducation of Lauryn Hill”. Lauryn Hill sluit op zaterdag de Last Arena in schoonheid af. Vanavond om 20u volgen 47 nieuwe namen voor Dour Festival.

Dour Festival vindt plaats van 15 t/m 19 juli en bevestigde eerder reeds de komst van o.a. Tony Allen ft. Damon Albarn & Oxmo Puccino, Fear Factory, Deerhoof, Snoop Dogg, Squarepusher, Anti-Flag, Eagulls, Nina Kraviz, Nils Frahm, Agnostic Front, Omar Souleyman, The Strypes en Goose. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 + 13 =