Brussels Summer Festival pakt uit met OMD, Basement Jaxx, Flogging Molly en meer

Het Brussels Summer Festival bevestigt vandaag een eerste reeks namen en strikt met Basement Jaxx, Triggerfinger, Flogging Molly, Orchestral Manoeuvres In The Dark, Girls In Hawaii, Black M en Matisyahu alvast enkele klinkende namen.

Met Matisyahu, Bigflo & Oli, Disiz en Black M had Brussels Summer Festival eerder al een eerste reeks namen bekend gemaakt. Nu voegt het daar met Basement Jaxx, Triggerfinger, Etienne Daho, Flogging Molly, Orchestral Manoeuvres In The Dark, Charlie Winston, Girls In Hawaii, Imelda May, The Ting Tings, The Subs, Amadou & Mariam, Le Peuple De L’Herbe, Clinton Fearon en Daan nog een stevige lading aan toe.

Brussels Summer Festival vindt plaats van 14 t/m 23 augustus. Info en tickets: www.bsf.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × vier =