Ms. Lauryn Hill en Coely eerste namen voor Crammerock

Stekene maakt zich zo stilaan op voor een nieuwe editie van Crammerock. Het festival vindt dit jaar plaats op 5 en 6 september en kan alvast rekenen op de komst van Ms. Lauryn Hill en Coely.

De Amerikaanse hiphopster Ms. Lauryn Hill, onder meer bekend als medeoprichtster van de Fugees, speelt begin september haar eerste concert op Belgische bodem sinds negen jaar. Samen met Coely, de Belgisch-Congolese die het voorbije jaar doorbrak met radiohits als ‘Ain’t Chasing Pavements’, ‘Nothing On Me’ en ‘All I Do’ zal ze op de de 24ste editie van Crammerock te zien zijn. Tickets zijn vanaf maandag 5 mei te koop via de website van het festival. ‘Ready Or Not?’.

Info en tickets: www.crammerock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 − twee =