Pukkelpop geeft eerste 119 namen prijs

Bekijk Berichten

Jeugdhuis XL in Herk-de-Stad ontving vandaag de organisatie van Pukkelpop voor de bekendmaking van niet minder dan 119 acts die eind augustus naar Kiewit afzakken. Met Linkin Park en Bastille als headliners maakt het festival opvallende keuzes en met wat de overige 117 namen betreft is het weer flink mixen geblazen tussen jong talent en gevestigde waarden.

Linde Merckpoel van Studio Brussel slaagde erin om alle 119 namen in minder dan een minuut af te rammelen. Krijg jij ze sneller én in één adem over de tong? Alle namen op een rijtje:

Above & Beyond, Adam Beyer, Allah-Las, All Time Low, Architects, A-Trak, Atreyu, Bad Breeding, Bastille, Bear’s Den, Beatsteaks, Black Box Revelation, Black Sun Empire, Boys Noize, Brodinski presents Brava, Cardiknox, Charles Bradley & His Extraordinaires, Charli XCX, Chunk! No, Captain Chunk!, Courtney Barnett, Craze, Critical Soundsystem – Mefjus x Kasra x Enei, Curtis Harding, Cymbals Eat Guitars, Daniel Avery b2b Erol Alkan, The Dillinger Escape Plan, Diplo, The Districts, Django Django, Dolomite Minor, Dropkick Murphys, Duke Dumont Live, Echosmith, Ellie Goulding, Elliphant, Enter Shikari, Fakear, Father John Misty, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Flako, Four Tet, Future Islands, George Ezra, The Get Up Kids, Ghost Culture, Gorgon City Live, Halestorm, Hannah Wants, Howling, Hudson Mohawke Live, Interpol, James Blake, Jamie xx, John Talabot, Jurassic 5, Karenn live, Kate Tempest, Kele, Knife Party, Kodaline, Len Faki, Lido, Limp Bizkit, Linkin Park, Little Dragon, Little Simz, The Maccabees, Machinedrum, The Magician, Major Lazer, Manchester Orchestra, Mark Ronson DJ Set, Mastodon, The Menzingers, Mew, Michael Kiwanuka, Milk Teeth, Mini Mansions, Mr Oizo, Dj Mustard, Netsky, Odesza, The Offspring, Ought, The Parov Stelar Band, Passenger, Pissed Jeans, Pond, Porter Robinson live, Prhyme feat. Adrian Younge, Radkey, Rebel Sound, Roots Manuva, Rudimental, Run The Jewels, Seasick Steve, Shadow Child, Sigma Live, Slaves, Son Lux, The Sore Losers, SPOR feat. Linguistics, The Story So Far, Strand Of Oaks, The Subways, Tale Of Us, Tame Impala, Ten Walls, Thomston, Todd Terje & The Olsens, Trixie Whitley, Truckfighters, Ty Dolla $ign, Underworld, The Upbeats, Viet Cong, The War On Drugs, What So Not.

De ticketverkoop start midden april. Verdere info volgt via www.pukkelpop.be.

http://www.pukkelpop.be

recent

Peter de Wit :: Doodleuk

Dood moeten we allemaal en toch lopen we indien...

Bridgerton – Seizoen 3 (Afl 1-4)

Wie wil, kan opnieuw zijn dagelijkse beslommeringen vergeten en...

Mdou Moctar :: Funeral For Justice

Mdou Moctar is boos. Er is niet alleen de titel...

Furiosa: A Mad Max Saga

In 1979 draaide George Miller – een spoedarts die...

Hit Man

De films van de Amerikaanse independent-regisseur Richard Linklater worden...

verwant

Interpol :: The Other Side of Make-Believe

15 juli 2022

Voor de derde keer op rij komt Interpol vier...

Interpol

16 juni 2022Ancienne Belgique, Brussel

Ook Interpol en Kurt Vile trekken naar Best Kept Secret

Met Bon Iver kondigde Best Kept Secret begin deze...

Interpol

28 november 2018Vorst Nationaal, Brussel

Interpol :: Marauder

Vier volle jaren is het alweer geleden dat Interpol...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in