Geen Summer Swing in Kiewit, wel volksfeest

Er komt voorlopig geen tweede editie van Summer Swing Hasselt. De organisatie wil zich volledig concentreren op de feesteditie van Pukkelpop. Er staat wel een Volksfeest voor de buurtbewoners in de steigers.

Chokri Mahassine (festivalorganisator): “Summer Swing gaat even de koelkast in. De feesteditie van Pukkelpop en het traditionele Volksfeest voor de buurtbewoners zijn nu prioritair. Kiewit is al 25 jaar lang onze tweede thuis, dat willen we niet zomaar onopgemerkt laten voorbij gaan.”

Het Volksfeest is op vrijdag 14 augustus en wordt al voor de derde keer georganiseerd als blijk van dank voor de fijne samenwerking met de buurtbewoners. Wat er precies staat te gebeuren, wordt later bekendgemaakt. Pukkelpop is van donderdag 20 tot zaterdag 22 augustus op het festivalterrein van Kiewit, Hasselt. De eerste namen daarvoor worden binnenkort aangekondigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − 15 =