Jett Rebel en Tout Va Bien voor Putrock

Nu de winter stilaan zijn laatste maar strenge adem uitblaast het festivalvoorjaar met rasse schreden nadert, leek het voor de Putrockorganisatie het ideale moment om enkele nieuwe namen te lossen. Jett Rebel, Tout Va Bien en Stad Van Licht zijn enkele van de nieuwe toevoegingen.

AKS (oftwel ‘Addicted Kru Sound’) zal na de headliner op feestelijke wijze de stekker uit de Mijnstage trekken. De Nederlandse superster Jett Rebel en
Limburgse bands Stad Van Licht en Dirty Hips vervolledigen de line-up van het grote podium. Tout Va Bien zal met een pak nieuwe nummers onder de arm de Club op intieme wijze afsluiten. Ook hier is de affiche compleet. De headliners op The Underground zullen binnen geringe tijd gecommuniceerd worden.

Putrock vindt plaats op 8 en 9 mei met o.a. The Van Jets, De Mens, Steak Number Eight, The Shala-lee’s en Polaroid Fiction. Alle info: www.putrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 − zes =