Ook The Prodigy naar Rock Werchter

The Prodigy bestaat 25 jaar en komt dat op zaterdag 27 juni vieren op Rock Werchter, zo maakt de festivalorganisatie deze middag bekend.

The Prodigy is cruciaal geweest in de vertaling van dansmuziek naar een gitaarpubliek. The Prodigy en The Chemical Brothers – eveneens van de partij dit jaar – zijn in 1997 de eerste dansacts die het festival afsluiten op de Main Stage. Vooraan zetten Keith Flint en Maxim de boel in de fik met vuurballen als ‘Out of Space’, ‘Firestarter’, ‘Poison’ en ‘Smack My Bitch Up’. Achter hen stuurt meesterbrein Liam Howlett alles aan.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni met o.a. Foo Fighters, Caribou, Ben Howard, Death Cab For Cutie, Lenny Kravitz, Róisín Murphy, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Royal Blood en Muse. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × twee =