Toto, Placebo en OMD naar Rock Zottegem

De 22ste editie van Rock Zottegem belooft opnieuw een topeditie te worden. Met o.a. Toto, Placebo en OMD smijt de festivalorganisatie er alvast enkele kleppers tegenaan.

Op vrijdag 10 juli zakt de Amerikaanse rockband Toto voor het eerst in twee jaar af naar België voor een exclusief optreden in Zottegem. Op zaterdag 11 juli worden de festivalgangers verwend met een optreden van de legendarische band Placebo. Brian Molko en de zijnen krijgen het muzikaal gezelschap van OMD, Yellow Claw en The Mirror Trap.

Rock Zottegem gaat dit jaar door op vrijdag 10 en zaterdag 11 juli. Met het bekendmaken van de eerste namen gaat ook de voorverkoop van start. Een dagticket voor vrijdag kost 45 euro (incl. reservatiekosten) en een dagticket voor zaterdag kost 50 euro (incl. reservatiekosten). Voor een combiticket tel je 85 euro (incl. reservatiekosten) neer.

Info en tickets: www.rock-zottegem.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × 4 =