Les Ardentes pakt uit met Iggy Pop, Oscar & The Wolf, La Roux en meer

Langs de oevers van de Maas onplooit zich tussen 9 en 12 juli opnieuw het festival Les Ardentes in Luik. De organisatie heeft zopas zijn eerste namen bekend gemaakt voor de komende editie en pakt uit met Iggy Pop, Oscar & The Wolf, La Roux, Tiny Tempah en talrijke andere artiesten.

La Smala staat voorlopig eenzaam te wezen op het donderdagprogramma (09/07). Voor vrijdag 10 juli zijn met Oscar & The Wolf, La Roux, Baxter Dury en Woods al wat meer namen bevestigd. Iggy Pop, Tinie Tempah en Slow Magic geven de affiche alvast kleur op zaterdag 11 juli. De slotdag op zondag 12 juli krijgt invulling met Fauve, Metronomy, Balthazar, Erlend Oye en Sleaford Mods. Meer namen volgen in de komende weken.

De ticketverkoop start op woensdag 4 februari om 10u00. Alle info via www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − zeven =