Killing Joke bevestigd voor Eurorock

Op zondag 16 mei komt naast het recent bevestigde Fields Of The Nephilim ook Killing Joke naar Eurorock in Neerpelt. Dat heeft de organisatie zopas bevestigd.

Killing Joke is een invloedrijke Britse band van overwegend postpunk-strekking, die in de jaren tachtig zijn hoogtepunt beleefde en tegenwoordig opnieuw actief is. In 1985 piekte de populariteit van Killing Joke; in dat jaar stond het bekende nummer ‘Love Like Blood’ in de hitparades. Vanaf dit punt kwam er een andere wending in de stijl van de band; de albums uit de late jaren 80 vertoonden duidelijk meer mainstream-pop-invloeden.

Eurorock vindt plaats van 14 t/m 16 mei. De organisatie bevestigde eerder al de komst van o.a. Fields Of The Nephilim, Front 242, Peter Hook and The Light, Customs, The Neon Judgement, Crüxshadows, Star Industry, The Juggernauts en The Orb. Alle info: www.eurorock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − twaalf =