Meuris viert met album en concertreeks

Als het van de Noordkaap-zanger afhangt, wordt 2015 het “Meurisjaar”. Stijn Meuris brengt dit jaar een nieuw album uit. In april is hij te zien in de AB met verschillende special guests en zelfs Will Tura is van de partij.

Een kwarteeuw geleden won Stijn Meuris met zijn Noordkaap HUMO’s Rock Rally en vanaf dan werd het voor Meuris enkel maar beter. Meuris, die overlaatst 50 werd, wil dit feestelijke jaar “MEURIS75” vieren met een nieuw album en een reeks van concerten in de AB. Met de show wil hij de klemtoon leggen op het oudere werk van Noordkaap, Monza en MEURIS. Special guests die hun aanwezigheid al bevestigd hebben zijn Gregory Frateur (Dez Mona), Marc Thijs (Noordkaap) en Will Tura.

Ook komt er in maart 2015 een vierdubbele vinylbox in beperkte oplage. Daarvoor koos hij van zowel Noordkaap, Monza als MEURIS zijn favoriete albums (Gigant, Grand en Mirage). Om het plaatje compleet te maken zal er bij die vinylbox ook nog een seven Inch met onuitgegeven materiaal zitten.

Afgelopen maandag was Meuris te horen tijdens Monschau op Radio 1, waar hij wat meer vertelde over het nieuwe album en zijn toekomstplannen. Een hoogtepunt (tot nu toe) kon hij niet benoemen, “Shit man, wa was da?”-momenten daarentegen waren er alom.

Beluister hier het Radio 1-interview met Stijn Meuris afgelopen week.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 4 =