Your Highness blaast u omver met nieuwe video

Your Highness is dé Belgische metalband die u dit jaar zeer goed in het oog moet houden. Om u volledig klaar te stomen voor hun debuutplaat lieten onze favoriete stoner/sludgeband van het land alvast een video van “Counter Cursed” op de wereld los.

Dat Your Higness een indrukwekkende live-band is, moet elke rechtgeaarde metalfan al weten. De vijf stoner rockers bliezen iedereen omver op Antwerp Metal Fest, Staalhard in Trix en de Belgische editie van DesertFest. City In Ruins verschijnt officieel op 7 februari en wordt die dag ook voorgesteld in Hanger 7 in Edegem. Ander ruig volk op de affiche: Toxic Shock, Brutus, Deepshow, Jesus Police, Masturbator en Goe Vur In Den Otto Soundsystem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × een =