Les Nuits pakt uit met Godspeed You! Black Emperor, Hindi Zahra en The Dø

In het kader van Les Nuits Botanique 2015 pakt de Brusselse muziektempel Botanique stilaan uit met zijn voorjaarsprogrammatie. Zo ontvangt het onder meer Godspeed You! Black Emperor, Hindi Zahra en The Dø.

Een unieke locatie, een programmatie met een dijk van een reputatie! ‘Les Nuits’ is naar goede gewoonte de echte opener van een druk festivalseizoen! Een festival waarbij ontdekking en versterking van muzikale carrières een topprioriteit is. Bewijs hiervan, de eclectische programmatie die uiterst open staat voor nieuwe trends mét kwaliteit! Les Nuits is overigens ook een staalkaart van de concertagenda doorheen het jaar.

Op woensdag 29 wijkt Les Nuits alvast uit naar het Koninklijk Circus voor een stevig potje post-rock van Godspeed You! Black Emperor. In de Rotonde concerteert Roscoe op 11 mei. De Orangerie wordt dan weer de thuishaven van Great Mountain Fire (12/05) en Hindi Zahra (14/05). The Dø zie je aan het werk in de Chapiteau op 15 mei. De Grand Salon De Concert ontvangt voorlopig enkel Not Here, Not Now. De programmatie wordt in de komende weken aanzienlijk aangevuld.

Alle info: www.botanique.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

6 + vier =