28 Nieuwe acts voor Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag breidt de line-up uit met nieuwe spannende acts, die het Europese muziekavontuur weer een stuk richting voltooiing brengen. De Noorderslag line-up wordt ondermeer aangevuld met Asbjørn, Förtress My Bubba en ZzZ.

De programmering van Eurosonic (nog kaarten beschikbaar) wordt aangevuld met Asbjørn (DK), Batida (PT), Förtress (DK), Fossils (DK), Monomyth (NL), My Bubba (IS/DK) en The Sensational Second Cousins (NL). Nieuwe acts op de line-up van Noorderslag zijn Broederliefde, Bokoesam, Cho, Falco Benz, Jungle by Night (presenteert ‘Tropenkolder in de Polder’), SBMG, Sevdaliza, The Afterveins, The Indien, Afterpartees, Yuko Yuko, The Black Cult, Ronnie Flex, Feis, Pitto, The Miseries, zZz, Sue the Night, GOSTO, Sarah-Jane en Dillenburg.

De 29ste editie van Eurosonic Noorderslag zal plaatsvinden van 14 tot en met 17 januari 2015. Eerder bevestigden o.a. Shaka Ponk, Birds That Change Colour, Catfish and The Bottlemen, Intergalactic Lovers, The Staves, Ella Eyre, Joy Wellboy, Mapei, Mina Tindle, Zeltralheizung Of Death (Des Todes), Fismoll, Jack Garratt, Kate Tempest, Kid Astray, Sóley, SOAK en Oscar & The Wolf hun komst reeds. Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

11 − tien =