The Subways keren terug naar roots

The Subways zijn terug van weggeweest. Hun nieuwe album The Subways verschijnt op zes februari in de winkels en is meer dan ooit hun eigen productie.

Het is de eerste keer dat de zanger en gitarist Billy Lunn de productie zelf in handen nam. In tegenstelling tot de vorige drie albums waarbij bekende namen zoals Butch Vig, Stephen Street en Ian Broudie ingeschakeld werden. Met dit vierde succes gaat de band terug naar hun oorsprong en kunnen de fans genieten van rockmuziek met een hoge portie energie. “Verwacht geen overdacht of over geproduceerd album… voor deze wilden we gewoon rocken en de essentie van onze live show op plaat vangen”, verklaart Billy Lunn.

De eerste single van hun nieuwe album is al in september verschenen. De videoclip voor “I’m in Love And It’s Burning In My Soul” bestaat uit bizarre animaties getekend door Steven Mertens.

Na de release van de plaat vertrekt de groep op tour door zestien Europese landen. Op elf maart treden ze op in de Botanique in Brussel. Drie dagen later worden ze verwacht in de Tolhuistuin van Amsterdam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 + 17 =