Gang of Four lanceert nieuw album met Alison Mosshart

Gang of Four licht alvast een tipje van de sluier op van hun nieuwe album What Happens Next. Deze nieuwe plaat is een samenwerking met Alison Mosshart, de zangeres van The Kills, die op verschillende tracks te horen zal zijn.

What Happens Next volgt Content uit 2011 op en is de eerste plaat die de legendarische postpunkband uitbrengt sinds het vertrek van songwriter Jon King. Hij werd vervangen door John Sterry, voormalig lid van de band Gaoler’s Daughter. Het album zal op twee maart in de winkels liggen. Ook andere muzikanten zoals Robbie Furze van The Big Pink, de Japanse gitarist Hotei en de Duitse punker Herbert Grönemeyer werkten mee aan deze nieuw plaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier + vijf =