Selah Sue stelt voor: “Alone”

Update uit Selah Sue-land: na twee jaar op tournee, is deze dame er terug met een nieuwe single: “Alone”. Op 1 december volgt de bijhorende EP met drie extra nummers. Ook een nieuw album (Reason) is al in de maak.

Met “Alone” borduurt Selah verder op haar intussen hoogsteigen combinatie van funky soul, urban en pop. De Leefdaalse schreef het nummer samen met producers Robin Hannibal (bekend van Rhye en Kendrick Lamar), en Ludwig Goransson (o.a. Childish Gambino en Haim). In maart 2015 volgt dan het eigenlijke album, Reason.

Heel binnenkort komt Selah Sue haar nieuwe werk ook voorstellen aan de fans. Het optreden op 7 november in de Ancienne Belgique is al uitverkocht, maar tickets voor het Koninklijk Circus op 10 november zijn er nog wel. Intussen kan je “Alone” al eens beluisteren:

Tracklist van de “Alone”-EP:

  1. Alone
  2. Together (ft. Childish Gambino)
  3. Time
  4. Won’t Fo For More

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien + 3 =