Gravenhurst verzamelt restjes

Tien jaar na zijn eerste stapjes, en na een lange stilte laat Gravenhurst opnieuw van zich horen. De nieuwe verzamelaar Offerings: Lost Songs 2000-2004 verzamelt onbekende versies van nummers uit het afgelopen decennium, en daarnaast is er een heruitgave van Flashlights Seasons en Black Holes In The Sand.

Gravenhurst,alter ego van Nick Talbot, behoort tot de meest originele singer-songwriters van zijn generatie. Met Flashlight Seasons maakte hij in 2004 naam, nog datzelfde jaar volgde het mini-album Black Holes In The Sand. Het is uit deze periode dat Offerings: Lost Songs 2000 – 2004 zijn materiaal put; nooit gehoorde songs uit die tijd en demo’s die erg verschillen van wat later uitkwam.

De oorspronkelijke bedoeling was om de onbekende nummers als extraatje toe te voegen aan de heruitgaven. Maar al snel bleek dat deze nieuwe songs een waardig album vormen. De drie albums zijn beschikbaar op vinyl en hebben elk een digitale downloadcode. De fans kunnen zo online Talbots verslagen lezen over de laatste decennia van Gravenhurst. Bovendien zullen de eerste 200 kopers via Bleep.com. getrakteerd worden op handgemaakte linosneden. De drie cd’s zijn ook verkrijgbaar in één triple cd. Om het album, dat vanaf 1 december in de winkel ligt, te promoten trekt Gravenhurst op tour door Europa.

Offerings: Lost Songs 2000-2004:

  1. The citizen
  2. Entertainment (demo)
  3. The diver (demo)
  4. Who put Bella in the wych elm?
  5. Gas mask days
  6. Romance
  7. For Erin
  8. Abilene/ Still water outro
  9. Offerings
  10. Return to stapleton road

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − twaalf =