Laatste namen Boomtown festival en Boomtown expo

Vorige week werd een indrukwekkende roedel jonge honden uit de kennel gelaten om de Alles Kan programmatie in te vullen, vandaag is ook de hoofdaffiche van Boomtown compleet. Boomtown is ook dit jaar meer dan alleen muziek. De organisatie stelt de deelnemers van Boomtown Expo 2012 voor, een grote tentoonstelling vol fotografie, schilderkunst, installaties, videokunst of illustratie, die op en rond het festivalterrein georganiseerd wordt.

Boomtown Expo keert dit jaar terug en wordt ambitieuzer aangepakt. Stonden de kunstwerken vorig jaar nog opgesteld in containers aan de rand van het festivalterrein dan worden ze dit jaar een integraal element ván het festival(terrein). Meer dan vijftien kunstenaars uit zeer uiteenlopende disciplines zullen er een werk tonen aan de festivalgangers. De organisatie belooft ons dat er aan de kunst niet te ontsnappen zal zijn. Wie graag wat meer wil weten over al die werken kan zich bovendien laten gidsen langs het kunstenparcours door een “interessante Gentenaar”.

Kom Boomtown beleven van 17 tot 21 juli op de Gentse Kouter en in de Handelsbeurs, een flink pak optredens zijn gratis en bij de overige word je toegelaten voor de entreeprijs van 2 drankbonnetjes. Wil je graag meewerken aan dit festival, dat kan, de organisatie is nog altijd op zoek naar vrijwilligers.

De nieuwe namen:

 • Cape Coast Radio
 • Steeling Sheep
 • Liesa Van der Aa
 • Sunday Bell Ringers
 • Love Like Birds
 • Creature With The Atom Brain
 • Sir Yes Sir
 • Pruikduif
 • Geppetto And The Whales
 • Little Trouble Kids
 • Steak Number Eight
 • Safi & Spreej
 • Absynthe Minded
 • Gruppo Di Pawlowski
 • V.O
 • Manngold De Cobre
 • Eefje De Visser
 • Beuzak
 • Willow
 • Bed Rugs
 • Horses On Fire
 • Roosbeef
 • Anton Walgrave
 • Gravenhurst
 • LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Schrijf uw reactie
  Vul hier uw naam in

  zes + drie =