Tom McRae en Magnus strijken neer op Leffingeleuren

Na 10 jaar stilte is Magnus helemaal terug. Het project rond Tom Barman en CJ Bolland is in september te zien op Leffingeleuren. Ook met Tom McRae voegt het festival een mooie naam toe, en er is nog meer…

Tom Barman en CJ Bolland brengen op 1 september hun tweede plaat ‘MAGNUS’ uit en ze komen die voorstellen met een liveband waar o.a. ook Tim Vanhamel deel van uitmaakt. De eerste single ‘Singing Man’ gaat een mooie zomer tegemoet, ook omwille van de opmerkelijke gastzanger, Tom Smith van Editors.

Singer-songwriter Tom McRae schrikt er niet voor terug om in zijn eentje in een concerttent te gaan staan, slechts gewapend met stem, gitaar en een rugzak vol schitterende songs.

De voorbije jaren is er een mooie reeks garage en psychedelica bands gepasseerd op Leffingeleuren. Die traditie zet het festival voort met Holy Wave op het kleinste podium. De band uit Austin is gelieerd aan het befaamde plaatselijke Psychfest en label Reverberation Appreciation Society. Ook Quilt zal daar zijn psychedelische folk brengen.

Leffingeleuren vindt dit jaar plaats van 19 t/m 21 september in Leffinge met o.a. Trentemöller, Wovenhand en Woods. Alle info: www.leffingeleurenfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 − zes =