Arsenal en Buffalo Tom bevestigd voor Crammerock

Arsenal, één van de meeste geliefde muziekbands van de Belgische muziekscene, is toegevoegd aan de affiche van Crammerock in Stekene. Ook het Amerikaanse Buffalo Tom, The Subs, Urbanus & De Fanfaar, Mr Polska en Kenji Minogue hebben hun komst bevestigd.

Met Arsenal verwelkomt de Stekense festivalorganisatie opnieuw één van de beste live-bands van ons land. Festivalorganisator Geert Robbrecht: “Arsenal was zo enthousiast over hun terugkeer naar het Stekense muziekfestival dat ze het nieuws enkele weken geleden zelf al hebben gelekt via hun Facebook-pagina.”

Buffalo Tom stond begin jaren negentig, in volle grungetijd, aan de absolute top. De band kleurde een hele generatie met hits als ‘Taillights Fade’, ‘For All To See’, ‘Soda Jerk’ en ‘Summer’s Gone’.

“Hologram”, het nieuwe album van de populaire elektroband, draagt nog altijd de stempel van The Subs, maar de bassen zijn dieper, de songs melodieuzer en de vocals klinken een pak soulvoller. Het Gentse trio weet naast uw dansspier nu ook uw emoties te raken.

Urbanus is weer helemaal terug. Een succesvolle theatertournee èn een cd vol nieuwe liedjes. Hij treedt op met De Fanfaar als begeleidingsband, een al even uit de kluiten gewassen band uit de Brusselse rand.

Met Mr Polska en Kenji Minogue voegt Crammerock ook nog de eerste twee stevige kleppers voor de Club toe aan het programma. Beide acts staan garant voor een uitzinnig feest.

Crammerock vindt plaats op 5 en 6 september en bevestigde eerder al Ms. Lauryn Hill en Coely. Info en tickets: www.crammerock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × twee =