EMOTIONS vult programma verder aan

De elfde editie van het gratis jongerenfestival EMOTIONS in Bilzen krijgt meer en meer kleur dankzij de nieuwe lichting namen die zopas werd toegevoegd aan de line-up. Recente aanvullingen zijn onder meer Psycho 44, Arches, The Whatevers en Melting Time.

Elk jaar opnieuw lokt EMOTIONS talrijke jongeren naar cultuurcentrum De Kimpel in Bilzen. Daarvoor is de gratis inkom mee verantwoordelijk, maar even goed de interessante line-up die voldoende gevarieerd, zowel plaats biedt aan lokaal talent en gevestigde waarden én dat combineert met leuke randanimatie.

Vandaag voegt de organisatie niet minder dan 10 nieuwe namen toe aan het programma. Arches, Psycho 44, The Whatevers, Melting Time, Circus Paljasso, Solina, Cut The Crap, De Gillende Keukenprins, Cartas en Die Verdammte Spielerei geven de affiche meer kleur naast eerder bevestigde acts zoals De Jeugd Van Tegenwoordig, Mason, DVKES en Ping Pong Tactics. En de toegang? Die blijft zoals vanouds gratis.

Alle info: hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × vier =